Optrekkend vocht

Wilt u groot inkopen? vraag uw offerte aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Optrekkend vocht: het is een van de meest voorkomende vochtproblemen. Het is niet alleen slecht voor het pand, maar ook voor de gezondheid van de aanwezigen. Bij AfbouwOnline hebben we gelukkig passende oplossingen voor iedere situatie, zodat jij als vakman of -vrouw ieder (vocht)probleem zorgeloos oplost. Optrekkend vocht is immers snel en efficiënt op te lossen, maar hier is wel de juiste aanpak voor nodig.

Gratis verzending vanaf 100,-

Niet tevreden geld terug

Korting bij bulkaankopen

Optrekkend vocht op de juiste manier bestrijden

De meest gebruikte methode om optrekkend vocht te bestrijden, is om de muren te injecteren. Hierdoor ontstaat er namelijk een ondoordringbare, chemische barrière die opstijgend vocht tegenhoudt. Het principe is vrij eenvoudig, maar het is belangrijk om deze methode met enige precisie uit te voeren. Daarom bieden wij diverse producten voor vochtbehandeling aan, zodat jij als vakman of -vrouw direct aan de slag kunt om optrekkend vocht op een correcte manier te bestrijden.

Bestel het passende gereedschap eenvoudig online

In ons assortiment vind je meer dan alleen vochtbestrijdingsmiddelen. We bieden allerlei gereedschap aan, zodat jij ieder project uitstekend uitvoert. Kies je bijvoorbeeld voor Superprof gereedschap? Of ga je toch voor Doordagt gereedschap? Wat jouw keuze ook is; bij AfbouwOnline vind je alles waar je naar op zoek bent. Plaats een bestelling van minimaal € 100,- en betaal geen verzendkosten! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 071 10 79 of door een e-mail te sturen naar info@afbouwonline.com. Ons team staat klaar om je verder te helpen.