Levertijd en verzendkosten

Verzending binnen Nederland Bestellingen op werkdagen worden vaak op dezelfde dag of de volgende werkdag verzonden. Wij verzenden onze pakketten met JBM Koeriers. Na het verwerken van jouw bestelling ontvang je een e-mail met de track & trace gegevens waarin je het pakket kunt volgen en een tijdsindicatie van aflevering kunt zien. Het lukt ons niet altijd om dit na te komen, soms vanwege niet voorradige producten en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Het kan ook gebeuren dat de hele levering of een deel hiervan rechtstreeks vanuit één van onze leveranciers wordt verzonden om het proces te versnellen. Het kan voorkomen dat er twee koeriers jouw kant op komen, één vanuit ons magazijn en de ander vanaf een andere locatie, je wordt hier altijd van op de hoogte gebracht.

 

Verzendkosten Nederland De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten (muv de eilanden, hiervoor gelden andere tarieven en geschied op nacalculatie). De verzendkosten bedragen:

  • € 7,50 voor bestellingen onder de € 100,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

 

Palletlevering en lengtevracht binnen Nederland Bij bestellingen waarvan het gewicht boven de 100kg komt, het formaat van het bestelde artikel buiten proporties valt of wanneer de bestelling op pallet(s) moet worden getransporteerd kunnen er eventuele vrachtkosten in rekening gebracht worden. We zullen je hier te allen tijde over informeren.